Comunicat pel desallotjament de la FigaTendra i Fanzine especial de resistencia

Hola a totes.

Us escribim des del col·lectiu FigaTendra Terreta Komunitaria de Godella per informar-vos de la situació actual en la que ens trobem des del dilluns dia 7 de Novembre. La situación es la seguent, el grup empresarial inmobiliari CARECO – PROMOCIONS CAGISA SL  ens va amenaçar de fer-nos fora amb un desallotjament i l’enderroc inminent que es va intentar dur a terme al següent dia, dimarts 8 de Novembre, amb el suport de la Guardia Civil. Al voltant de 16 companyes es trovaben a l’espai resistint, arribant a negar-se a l’identificació demanada per part de la policía. Davant les reiterades negatives per part de les companyes i encarint d’una ordre judicial que avalara el desallotjament i enderroc, es varen retirar els efectius policials i el personal d’obres que es trovaben als voltants de l’espai per anar directament als jutjats a per l’ordre e interpondrer la denuncia pertinent. L’actuació duda a terme per part de l’empresa mancava de tota legalitat per lo que vam interpretar que es podría dur a terme altre intent en qualsevol moment, decidint en assemblea fer guardia 24h durant els 7 dies de la setmana.

Davant aquesta situació fem un cridament a totes les veïnes, col·lectius i companyes per asistir aquest dissabte a les jornades de convivència que estem organitzant amb l’intenció d’informar-vos de la problemàtica personalment i demanar-vos la vostra ajuda i asessorament per a poder fer front en aquesta lluita per alliberar l’espai FigaTendra. La convocatoria consta d’una assemblea informativa a les 11h en la plaça de l’ermita de Godella a la que posteriorment seguira una marxa fins a l’espai.

 Us convidem a un dinar de germanor i a unes posteriors activitats i debats relacionades amb l’ocupació, la resistència i les vies per a reclamar un espai soci-cultural.

Abans de res, agraïr-vos la vostra col·laboració i atenció en aquest moment que ens aconteix. Us esperem a totes!

Fanzine especial de resistencia