laboral

Guanyat el conflicte laboral del Bar 134

Sis mesos després de fer els primers passos per tal que l’empresa Rombonautas SL pagués els diners que devia a un dels seus treballadors podem dir que aquest conflicte ja s’ha solucionat. Aquest matí, a les portes dels Jutjats Socials de Barcelona, Jordi Ribé –administrador i soci de l’empresa– ha saldat la totalitat dels deutes.

Però fem memòria de com hem arribat fins aquí:

  • A mitjans de novembre del 2016 visitem a qui era en aquell moment l’administrador de l’
  • ...
Geografía: 

[Sindicat de Barri] Apadrina un empresari

A principis de desembre vam fer pública una campanya de denúncia i de pressió contra Rombonautas SL, l’empresa que gestiona el Bar 134. Aquest bar va tancar al maig del 2016 deixant una gran quantitat de deutes, entre ells més de 2.000 € a un dels seus treballadors. Amb només un parell de setmanes de campanya es van voler reunir amb nosaltres tant un dels socis, Jordi Ribé, com l’administrador de l’empresa,...

Geografía: 

Suspendida tras 72 días la huelga en Movistar, no la lucha

Suspendida tras 72 días la huelga en Movistar, no la luchaLa asamblea de trabajadores y trabajadoras en huelga indefinida de Movistar, después de 71 dias de huelga, quiere hacer pública la siguiente declaración.

La lucha por la dignificación de las condiciones laborales de este sector debe entrar en una nueva fase, adecuándose al nuevo escenario que se ha configurado, fruto de la huelga.

Este escenario es el que ya predecíamos como el más probable:...

Geografía: 

Día 54 de huelga: los y las huelguistas salen del MWC

 Día 54 de huelga: los y las huelguistas salen del MWC Ayer 30 de mayo se cumplieron 54 días de huelga y 8 de encierro en el Mobile World Centre. Fue una jornada de muchas tensiones Durante la tarde del viernes se produjeron conversaciones entre el equipo de Ada Colau y Kim Faura, director general de Telefónica en Catalunya para concretar una reunión entre la empresa...

Geografía: 
Suscribirse a RSS - laboral