mostra

XII mostra del llibre anarquista de Barcelona

Lugar de convocatoria: 
Diversos espacios del barrio del Clot. Barcelona
Fecha de convocatoria: 
De Miércoles, 25 Mayo, 2016 (Todo el día) hasta Domingo, 29 Mayo, 2016 (Todo el día)

XII mostra del llibre anarquista de BarcelonaAtenció: canvis a la localització i al programa de la Mostra del llibre Anarquista!

En solidaritat amb el Banc Expropiat de Gràcia, hem decidit traslladar les activitats de la Mostra del Llibre Anarquista del cap de setmana (dissabte i diumenge), a la part alta del Passeig de Sant Joan, entre Travessera de Gràcia i Carrer Santa Antoni Mª Claret.

Per no interferir amb la manifestació convocada, modifiquem el programa d’actes. Informeu-vos dels canvis a la secció PROGRAMA de la web.

Tot el nostre suport al Banc Expropiat i a tots aquells centres socials autogestionats en que es posa en pràctica l’autonomia i es lluita per la transformació social cap a la llibertat. El nostre rebuig a la intervenció de l’Estat, les seves forces repressores i la manipulació informativa del seu aparell propaganístic.

Salut i anarquia!

16a Mostra del Llibre Anarquista de València

Lugar de convocatoria: 
Consulta el programa en la web
Fecha de convocatoria: 
De Viernes, 11 Marzo, 2016 (Todo el día) hasta Domingo, 17 Abril, 2016 (Todo el día)
16a Mostra del Llibre Anarquista de ValènciaQuè és la mostra ?
La Mostra del Llibre Anarquista constitueix un espai de trobada que ofereix l'oportunitat de reforçar velles amistats i establir nous contactes, fer una recapitulació de les lluites i dels moviments socials, debatre noves estratègies per enderrocar el capitalisme i el patriarcat i en definitiva
...

11ª Mostra del Llibre Anarquista de Barcelona.

Lugar de convocatoria: 
Llibreria En Su Tinta - Dinamo Espai D.Y.S. - Plaça Ángel Pestaña. La Prospe, Nou barris.
Fecha de convocatoria: 
De Jueves, 25 Junio, 2015 (Todo el día) hasta Domingo, 28 Junio, 2015 (Todo el día)

 11ª Mostra del Llibre Anarquista de Barcelona. ¡Salud a todo el mundo! La Mostra del Llibre Anarquista vuelve un año más a las calles de Barcelona y ya son once, ¿quién lo hubiera dicho cuando iniciamos este camino en nuestro querido Besòs? Pues continuamos este peculiar periplo por la ciudad, redescubriendo cada rincón cargado de pasiones, historias y luchas. Esta vez llegamos al barrio de la Prosperitat, Nou Barris, y como en otras ocasiones encontramos compañeras y aliadas...

Suscribirse a RSS - mostra